fredag 4 december 2009

Julig bönsallad

Äppelchutneyn som jag tipsade om igår har jag och min man använt i en julig bönsallad som blev mycket god. Ta valfri mängd och sort böner, vi använde vita stora böner, röda kidneyböner samt svarta små böner. Hacka rödlök och blanda ihop med bönorna och ta önskad mängd chutney (pröva dig fram hur mycket smak du tycker att chutneyn ska ge). Vi kryddade lite extra med mer kanel, men vi la även i spiskummin, salt och peppar.

Foto: AnnaJanson

2 kommentarer:

Hanneles jul sa...

Spännande juligt.

Fridolin sa...

Vad komiskt att du skriver om julig bönsallad. Gick själv runt och funderade på att göra just en bönsallad med kanel och spiskummin så sent som igår. Chutney och bönor låter ju som en perfekt kombo!

Något fint att torka händerna på

Jag drömmer lite om en fin julhandduk för gäster och familj att torka händerna på och visst vore det fint att ha denna nedan på bild som gäs...